Avslutande aktiviteter Hösterminen 2020

December 2020

1-24: GASTS Julkalender!
Häng med oss på vart är vi? – Varje förmiddag fram till julafton kommer vi posta en liten video med ledtrådar till en plats i Göteborg, allt du behöver göra är att kontakta oss på info@gastgu.se med rätt svar för att vara med i leken. De med flest rätt svar kommer kunna vinna bland annat gratis medlemskap, en mysig GASTtröja eller våra snygga tygväskor med överraskning i. Stay tuned! 

Onsdag 2: Första Onsdagen i månaden = GASTs pubkväll! Vi kör via vår discord från 20.00, blir nog lite onlinespel – troligtvis ”Among us”. Välkomna in på skitsnack och mys!

Mitten på december:

Förhoppningsvis livesändning från Ringön och skeppen från Stenpiren via vår discord. Datum publiceras på facebook när vi vet säkert.

Höstupplagan av Gasten lämnar tryckeriet och publiceras samtidigt digitalt. Vill du ha ett tryckt exemplar hemskickad till jul, vänligen återkom till oss med din hemadress senast fredag (den 4e december). Som medlem i GAST bjuder vi på ett exemplar så är du ännu inte medlem passa på att bli det nu. 50 ynka pix för ett helt år.

(För icke medlemmar som vill ha ett exemplar av Gasten tillkommer ett självkostnadspris på 65:-)

Januari 2021

Onsdag 6: Onsdagspub på discord från ca 20.00!
Torsdag 22: Gästföreläsning med Anna Gustavsson om Makarna Montelius i Italien, via vår discordkanal. 

Kom ihåg att schemat är preliminärt och kan komma att ändras. Följ GAST på FacebookInstagram och Discord för senaste uppdateringar.

Har du idéer eller önskemål, eller vill du rent av sitta i styrelsen och/eller redaktionen? Varmt välkommen att kontakta oss på info@gastgu.se för mer information – vi söker alltid engagerade studenter!

Publicerat i: gast

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.