Ni som vill med på utgrävningar utomlands under 2021/22 SE HIT

Här kommer erbjudande om att få följa med på utgrävningar till flera ställen i Europa och Indien under 2021/22! Vi har fått en inbjudan från professor Johannes Müller, som bland annat är gästprofessor vid GU från Kiels universitet. Först till kvarn gäller, se bilden nedan eller besök www.sfb1266.uni-kiel.de/en för att få mer information, plats och datum – Vid frågor eller inlämnande av intresse kontakta office@sfb1266.uni-kiel.de. Vid anmälan bifoga ett intressebrev (att ni är intresserade) och era gräverfarenheter (tänk på att skriva på engelska).

Utöver detta finns också möjlighet för två studenter att följa med till Portugal, det är utgrävning av megaliter i Caldas de Monchique, Algarve (mitten av juli till mitten av augusti). Utgrävningen sker i samarbete med University of Faro och är en del av Dr Bettina Schulz Paulssons pågående projekt, där även hon kommer närvara under delar av utgrävningen. Resa och boende är betalt.  

Dessutom finns möjligheten för ytterligare två studenter att följa med på utgrävning av megaliter i Oliveira de Frades (Beira Alta) under hela juli. Detta är en projekt från University of Faro. Boende är betalt.

För att få möjlighet att följa med till Portugal, anmäl ert intresse till bettina.schulz.paulsson@gu.se senast den 16e maj! Fördelaktigt om man gått Bettinas båda kurser ”Europas megaliter” och ”Naturvetenskapliga metoder”.

Så vässa pennan och skicka in er ansökan omgående, lycka till och allt gott till er alla!

Publicerat i: gast

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.