HASK – Historisk & Arkeologisk Studentkonferens 2019

CALL FOR PAPERS – HASK 2019

Nu bjuder GAST in studenter att skicka in bidrag till HASK: Historisk & Arkeologisk Studentkonferens 2019. Skicka in ditt bidrag i form av ett abstrakt, på 100 – 250 ord, där du kort beskriver din presentation.

Abstrakt skickas till hask2019@gastgu.se

Kallelsen är öppen tills 3 februari 2019

Konferensdatum: 23 februari 2019


Ditt presentationsämne ska baseras på ett eget arbete kopplat till dina studier inom historia, arkeologi, kulturarv eller något angränsande ämne. Det kan exempelvis handla om ditt uppsatsämne (B, C eller master), och behöver inte vara från en färdig uppsats. Ditt föredrag ska vara ungefär 15 minuter långt, och denna följs sedan av 5 minuters diskussion. Powerpoint rekommenderas!

Vad är HASK?

Konferensen HASK är öppen för alla studenter inom historiska ämnen, oavsett om man studerar på kandidat- eller masternivå. Syftet med konferensen är att erbjuda studenter möjlighet att dela med sig av sitt arbete, sina erfarenheter och knyta kontakter med andra studenter. Det är också ett utmärkt tillfälle att öva på att hålla presentationer i en välkomnande och kravlös miljö. GAST samarbetar med Göteborgs Universitet och kan därför också bjuda in er till Historiaveckan (21-22 februari). Två olika konferenser inom historia och arkeologi ordnas dessa dagar. Fredagen den 22:a är det Västsvensk arkeologidag, vilket är Västsveriges största årliga arkeologikonferens. Ett fantastiskt tillfälle att träffa etablerade arkeologer och forskare!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s