Välkomna till Höstterminen 2021!

Välkomna till Höstterminen!

Höstrusket har detta år börjat innan höstterminen, men vi från GAST vill ändå önska er alla ett varmt välkomnande! Redan i morgon lördag är nya som gamla studenter vid Institutionen för historiska studier välkomna på lite smygstart av terminen. Vi ses utomhus vid Humanistens huvudentré 12-15.00. GAST bjuder på festis, fralla och feeling så långt det räcker. Vi förutsätter att alla, liksom vi själva, följer FHM:s rådande rekommendationer. 

Har du inte möjlighet att komma förbi är du fortfarande välkommen att kontakta oss via mail eller vår discordkanal med eventuella frågor och funderingar nu inför kursstart. Ni kan även hitta oss påinstagram,facebook eller via vår hemsida. Se även bifogad pdf för digitala och fysiska träffar den kommande veckan.

Vill man vara med och planera eller lämna förslag på aktiviter att genomföra i höst tas engagemang och förslag gladeligen emot!

Med det sagt önskar vi alla en trevlig helg och hoppas äntligen få möjligheten att se er i Humanistens lokaler någon gång under hösten! 

Bästa hälsningar, Styrelsen 

Publicerat i: gast

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.